Batony Czekoladowo-Serowo-Orzechowe
Batony czekoladowo-serowo-orzechowe wymagają ok. 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 36. Ta przystawka ma 189 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej roślinny, jajko, kremowe masło orzechowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Spróbuj Batony Czekoladowo-Serowo-Orzechowe, Serek Nadziewany Masło Orzechowe Czekolada Chip Ciastka Batony, oraz Czekoladowe Batoniki Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali z natryskiem do gotowania. W dużej misce wymieszaj bazę ciasteczek i składniki polewające, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Kształt 6 (1-calowych) kulek ciasta. Na nieprzetworzonym arkuszu cookie, umieść kulki 2 cale od siebie; spłaszczyć w krzyżowym wzorze za pomocą widelca.
Pozostałe ciasto wcisnąć na patelni.
Piec ciasteczka i podstawy 10 do 12 minut lub aż krawędzie są jasnobrązowe. Fajne 10 minut. Zastrzegamy sobie ciasteczka do polewania.
W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy i masło odkryte na wysoki 1 minuta do 1 minuta 30 sekund, mieszając co 30 sekund, aż stopi się i miesza gładko.
Rozłóż równomiernie na prętach. Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut.
W średniej misce, beat twarożek, masło orzechowe, cukier puder i ubijanie śmietany z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Beat na dużej prędkości około 2 minut lub do światła i puszyste.
Rozprowadzić na warstwie czekolady.
Zmiażdżyć ciasteczka; posypać warstwą twarogu. Naciśnij lekko. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 30 protokół. W przypadku prętów pokrój w 9 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.