Batony Czekoladowo-Orzechowe
Batony czekoladowo-orzechowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 30 i kosztuje 19 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, masło, krakersy graham pokryte czekoladą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), Peanut Butter Chocolate Chip Nutter Butter Bars, oraz Masło Orzechowe-Batony Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszać okruchy i roztopione masło; naciśnij na dnie 9-calowej kwadratowej patelni.
Piec 10 do 15 min. lub aż lekko zbrązowieje. Super.
Beat twarożek, masło orzechowe i cukier w małej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Czekolada w mikrofalówce i 1 łyżeczka. masło w małej misce do mikrofalówki na wysokości 1 do 2 min. lub aż czekolada zacznie się topić, mieszając po 1 min. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Mżawka na mieszance twarogu. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny.