Mieszane warzywa z truskawkami

Mieszane warzywa z truskawkami
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański dodatek? Mieszane warzywa z truskawkami mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Przepis ten służy 4. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz wiosenną mieszankę sałatek, olej canolan, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak i truskawki na mieszanej zieleni, Sałatka z kurczaka z truskawkami i mieszaną zieleniną, oraz Indyk / kurczak Mieszana Sałatka z warzywami z kiwi i truskawkami w podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz warzywa sałatkowe, truskawki i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
TruskawkiTruskawki
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Składniki sosu ubić w małej misce; zalać mieszanką sałatkową i wrzucić do płaszcza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn