Batony czekoladowo-kokosowe
Batony czekoladowo-kokosowe to przystawka dla 36 osób. Jedna porcja zawiera 188 kalorii , 2 g białka i 13 g tłuszczu . Za 29 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 75 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka mleka skondensowanego, kokosa, orzechów pekan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę laktoowowegetariańską . Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Podobne przepisy to mrożone jogurtowe batony kruche + kokos + czekolada , Lemon Curd Coconut Batony i Bardzo Kokosowe Ciasto Z Bardzo Kokosowym Kremem Maślanym .
Instrukcje
Wymieszaj okruchy, masło i cukier. Włóż do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 33 x 23 cm.
Piecz w temperaturze 175°C przez 10 minut. W międzyczasie w misce wymieszaj kokos, mleko i orzechy pekan; rozsmaruj na spodzie.
Piec w temperaturze 175°C przez 15 minut; całkowicie ostudzić. W małym rondelku rozpuścić batonik i masło orzechowe na małym ogniu; posmarować nim batony. Ostudzić do stężenia.