Batony czekoladowo-kokosowe

Batony czekoladowo-kokosowe
Batony czekoladowo-kokosowe to przystawka dla 36 osób. Jedna porcja zawiera 188 kalorii , 2 g białka i 13 g tłuszczu . Za 29 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 75 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka mleka skondensowanego, kokosa, orzechów pekan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę laktoowowegetariańską . Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Podobne przepisy to mrożone jogurtowe batony kruche + kokos + czekolada , Lemon Curd Coconut Batony i Bardzo Kokosowe Ciasto Z Bardzo Kokosowym Kremem Maślanym .

Instrukcje

1
Wymieszaj okruchy, masło i cukier. Włóż do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 33 x 23 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Piecz w temperaturze 175°C przez 10 minut. W międzyczasie w misce wymieszaj kokos, mleko i orzechy pekan; rozsmaruj na spodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Piec w temperaturze 175°C przez 15 minut; całkowicie ostudzić. W małym rondelku rozpuścić batonik i masło orzechowe na małym ogniu; posmarować nim batony. Ostudzić do stężenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn