Batony Cytrynowo-Sernikowe O Obniżonej Zawartości Cukru
Obniżone-cukier cytrynowo-sernikowe batony to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 203 kalorie, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 35 minut. Mieszanka skórki z cytryny, mocno brązowego cukru słodzącego, skórki z cytryny curl i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kakao O Obniżonej Zawartości Cukru, Jam Maker Reduced Sugar Brzoskwiniowy Dżem, oraz Ciasteczka O Obniżonej Zawartości Cukru.
Instrukcje
Przygotować skorupę: pokonać pierwsze 4 składniki na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Dodaj 1 szklankę mąki, ubijając z małą prędkością, aż dobrze wymieszane. Naciśnij mieszaninę na dnie 8-calowej kwadratowej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut.
Tymczasem przygotuj nadzienie: twarożek przetwarzaj w maszynce kuchennej 1 minutę lub do gładkości, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby.
Dodaj granulowany słodzik i następne 6 składników i przetworzyć 30 sekund lub do dobrze wymieszanego.
Wlać nadzienie na przygotowaną skórkę.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż zestaw. (Krawędzie będą lekko rumiane.) Fajne 30 minut. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: testowaliśmy z Whey Low 100% All Natural Gold Brown Sugar słodzik i granulowany słodzik.