Batony Cytrynowo-Kokosowe

Batony Cytrynowo-Kokosowe
Batony cytrynowo-Kokosowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Jeśli masz mąkę uniwersalną, cukier, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Batony Cytrynowo-Kokosowe, Batony Cytrynowo-Kokosowe, oraz Batony Cytrynowo-Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 8x8x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia z folią, pozostawiając zwis. Folia maślana.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Połączyć mąkę, cukier i sól w procesorze; blend 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
3
Dodać kokosa i masło; proces, aż mieszanina przypomina drobny posiłek i zaczyna się zlepiać. Zbierz ciasto w piłkę. Naciśnij ciasto równomiernie na dnie przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeża Resztkaświeża Resztka
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
4
Upiec ciasto na złoty kolor na brzegach, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
1
Połącz 3/4 szklanki cukru, jajka, sok z cytryny, skórkę cytrynową, mąkę, proszek do pieczenia i sól w procesorze. Mieszamy nadzienie do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
2
Wyjąć skórkę z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3
Wylać nadzienie równomiernie na gorącą skórkę. Wróć do piekarnika i piec, aż nadzienie zacznie brązowieć na krawędziach i jest po prostu ustawione i sprężyste, aby dotknąć w środku, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
Przenieść patelnię do stojaka; całkowicie ostudzić batony cytrynowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
5
Używając folii jako pomocy, przenieś batony cytrynowe na powierzchnię roboczą. Spłaszcz krawędzie folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Pokroić na 16 sztabek. Przesiej cukier puder. (Można dokonać 5 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie w jednowarstwowej lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn