Batony Cytrynowe Macadamia
Batony cytrynowe Macadamia może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 28 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jaj, orzechy makadamia, sok z cytryny i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Batoniki z cytryną, białą czekoladą i orzechami makadamia, Limoncello i Meyer Lemon Sabayon z chrupiącymi ciastami Macadamia i kandyzowaną skórką cytrynową, oraz Batony Z Orzechów Makadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier i roztopione masło, aż będą kruche; wymieszaj orzechy. Naciśnij na dole i 1/2 cala. w górę strony smarowane 8-in.- kwadratowe naczynie do pieczenia.
Piec 15-20 minut lub do jasnobrązowego.
W międzyczasie w małej misce ubijamy cukier, mąkę, proszek do pieczenia i sól. Ubić jajka, sok z cytryny i skórkę z cytryny do wymieszania.
Piec 10-15 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Posypać cukrem cukierniczym. Przechowywać w lodówce resztki.