Batony Creme de Menthe
Batony z kremem Menthe mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 233 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 107 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batony Creme de Menthe, Creme de Menthe Bars (aka Grasshopper Bars), oraz Creme de Menthe Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar jeden 9x13 cala naczynia do pieczenia.
Ubij biały cukier z 1 szklanką masła lub margaryny, aż będzie lekki i puszysty. Ubić jajka. Następnie wymieszać z mąką, solą, syropem czekoladowym i wanilią.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut.
Niech ostygnie, a następnie mróz z kremem Menthe lukier. Przechowywać w lodówce, aż zestaw. Następnie rozprowadzić roztopioną polewę czekoladową na wierzchu.
Odstawić do Ustawienia i pokroić w paski.
Połączyć cukier cukierniczy, 1/2 szklanki masła lub margaryny i creme de menthe.
Wymieszać na gładką masę.
Aby stopiona polewa czekoladowa: roztopić kawałki czekolady i 6 łyżek masła razem. Mieszać do uzyskania gładkości i równomiernie rozprowadzić na wierzchu schłodzonego nadzienia.