Batony Creme de Menthe

Batony Creme de Menthe
Batony z kremem Menthe mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 233 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 107 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batony Creme de Menthe, Creme de Menthe Bars (aka Grasshopper Bars), oraz Creme de Menthe Brownies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar jeden 9x13 cala naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij biały cukier z 1 szklanką masła lub margaryny, aż będzie lekki i puszysty. Ubić jajka. Następnie wymieszać z mąką, solą, syropem czekoladowym i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CzekoladowySyrop Czekoladowy
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
3
Wymieszać do połączenia.
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Niech ostygnie, a następnie mróz z kremem Menthe lukier. Przechowywać w lodówce, aż zestaw. Następnie rozprowadzić roztopioną polewę czekoladową na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
Creme De MentheCreme De Menthe
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Odstawić do Ustawienia i pokroić w paski.
1
Połączyć cukier cukierniczy, 1/2 szklanki masła lub margaryny i creme de menthe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Creme De MentheCreme De Menthe
MasłoMasło
2
Wymieszać na gładką masę.
3
Aby stopiona polewa czekoladowa: roztopić kawałki czekolady i 6 łyżek masła razem. Mieszać do uzyskania gładkości i równomiernie rozprowadzić na wierzchu schłodzonego nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn