Slow Cooker Mielona Wołowina Grill

Slow Cooker Mielona Wołowina Grill
Slow Cooker mielona wołowina z grilla może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 156 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mocno brązowy cukier, mieloną wołowinę, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Slow Cooker Mielona Wołowina Stroganoff, 365 dni Slow Cooking: dla Slow Cooker No Fail Barbecue Beef, oraz slow cooker mielona wołowina i ser makaron dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować do brązowego, rozbijając mięso, jak gotuje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Spuścić nadmiar tłuszczu.
3
Umieść gotowane mięso, cebulę, czosnek, seler, sól, czarny pieprz, ocet jabłkowy, musztardę, brązowy cukier i ketchup w wolnej kuchence i wymieszaj, aby połączyć. Ustaw kuchenkę na niskim poziomie i gotuj przez 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MusztardaMusztarda
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Wyposażenie

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Hullabaloo Zinfandel z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Hullabaloo Zinfandel
Hullabaloo Zinfandel
Hullabaloo 2012 wyświetla aromaty boysenberry, lukrecji i białego pieprzu na nosie, z dobrze ustrukturyzowanymi smakami dzikiej wiśni, jagód, coli i owoców malin dominujących w podniebieniu, a kończąc na odrobinie pikanterii na finiszu. To wino będzie się starzeć z wdziękiem przez następne 5-7 lat.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Magazyn