Batony Chocolate-Peanut Butter Crunch
Chocolate-Peanut Butter Crunch Bars trwa około 20 minut od początku do końca. Za 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 6G tłuszczu i w sumie 134 kalorii. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś masło, pianki, ryżowe krispies i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo przystępna przyprawa. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Batony Chocolate Peanut Butter Crunch Bez Pieczenia, Chocolate Peanut Butter Kit Kat Crunch Bars, oraz Batony Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Zarezerwuj 1/3 szklanki posiekanych precli. W dużej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej mikrofaluj 6 łyżek masła na wysokim poziomie przez 45-60 sekund lub do stopienia. Wymieszaj pianki; gotuj 1 do 1-1 / 2 minut lub do stopienia pianek, mieszając co 30 sekund. Dodaj ryż Krispies i pozostałe posiekane precle. Natychmiast wciśnij do natłuszczonego 13x9-in. blacha do pieczenia.
W innej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej połącz 2 łyżki masła i 1/4 szklanki syropu kukurydzianego. Kuchenka mikrofalowa, bez przykrycia, na wysokim poziomie przez 45-60 sekund lub do stopienia masła, mieszając raz.
Dodaj chipsy z masłem orzechowym; gotuj 30-40 sekund lub do stopienia chipsów, mieszając raz.
W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej połącz pozostały syrop kukurydziany i pozostałe masło. Gotuj na wysokim poziomie przez 45-60 sekund lub do rozpuszczenia masła, mieszając raz.
Dodaj chipsy czekoladowe; gotuj 30-40 sekund dłużej lub do rozpuszczenia chipsów, mieszając raz.
Posyp orzeszkami ziemnymi i zarezerwowanymi precelkami; delikatnie dociśnij. Przykryj i wstaw do lodówki na 30 minut lub do zestalenia.
Pokroić w paski. Przechowywać w hermetycznych pojemnikach.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Dip działa naprawdę dobrze z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 litrowa butelka - Jeroboam). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 400 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.