Batony Butterscotch
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Butterscotch bary spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać patyk margaryny, brązowy cukier, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Butterscotch & Oat Bars, Batony Butterscotch, oraz Batony Butterscotch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij cukry i masło na średniej prędkości miksera, aż do dobrze wymieszanego (około 4 minut).
Dodać białka i wanilię; dobrze ubić. Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj mieszaninę mąki do mieszaniny cukru; beat z małą prędkością tylko do wymieszania.
Rozprowadzić ciasto równomiernie na 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; posypać równomiernie kęsami.
Piec w temperaturze 350 przez 28 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.