Batoniki Zbożowe No-Bake
Batoniki zbożowe bez pieczenia wymagają z grubsza 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 36. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 177 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis od Betty Crocker ma 85 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, syrop kukurydziany, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batoniki Zbożowe No-Bake, Batoniki Zbożowe No-Bake, oraz Bezglutenowe Batoniki Zbożowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia lekko maślana 13x9 cm. W 4-do 5-kwartowym holenderskim piekarniku podgrzać syrop kukurydziany i cukier do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować, aż cukier się rozpuści; zdjąć z ognia.
Dodaj 1 szklankę masła orzechowego; wymieszać, aż będzie gładka.
Dodać płatki; dobrze wymieszać. Natychmiast wcisnąć na masełku.
W rondlu 2-quart na małym ogniu, roztopić czekoladowe chipsy z pozostałą 1/4 szklanki masła orzechowego, stale mieszając.
Rozłóż równomiernie na prętach. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub całkowicie schłodzić w temperaturze pokojowej, aż czekolada jest ustawiona. W przypadku prętów pokrój w 9 rzędów na 4 rzędy.