Batoniki Z Sernikiem Cytrynowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Ten przepis służy 48. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, Skórka z cytryny, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Batoniki Z Sernikiem Cytrynowym, Sernik Cytrynowe Batoniki, oraz Batoniki Z Sernikiem Cytrynowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). W dużej misce, beat suche ciasto wymieszać, masło i 1 z jaj z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż crumbly. Wciśnij w dno patelni o wymiarach 13x9 cali.
W średniej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Stopniowo ubijaj cukier puder na małej prędkości. Wymieszaj skórkę z cytryny i sok z cytryny, aż będzie gładka. Rezerwa 1/2 szklanki; przechowywać w lodówce. Ubić pozostałe 2 jajka do pozostałej masy serka śmietankowego na średniej prędkości, aż do wymieszania.
Piec bary 23 do 28 minut lub do zestawu. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Rozprowadzić z zastrzeżoną mieszanką twarogu. Przechowywać w lodówce około 3 godzin lub do firmy. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać w lodówce.