Batoniki z figami i twarogiem
Batoniki z figami i twarogiem to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz 3-mniej tłuszczu serek, masło, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites, Batoniki Z Serem Owsianym Żurawinowym, oraz Batoniki Z Serem Dyniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, brązowy cukier i sól połączyć, dobrze mieszając trzepaczką.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę. Mocno wcisnąć mieszaninę do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Połącz figi, wodę i 1/4 szklanki cukru granulowanego w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 5 minut lub aż figi są miękkie i cukier rozpuszcza. Lekko schłodzić.
Mieszankę fig i sok umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej powierzchni. Delikatnie rozprowadzić mieszankę fig na przygotowanej skórce.
Umieścić pozostałe 1/4 szklanki cukru granulowanego, ser, wanilia, i jajko w średniej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę figową; rozprowadzić na brzegach.
Piec w 350 przez 30 minut lub do zestawu i lekko rumiane. Ostudzić na patelni na drucianym stelażu; posypać cukrem pudrem.