Batoniki Z Cukinią Cytrynową
Batoniki z cukinią cytrynową mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 135 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 111 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz skórkę z cytryny, orzechy włoskie, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Cytrynowe muffinki z cukinią z łatwą glazurą cytrynową, Cytrynowy chleb z cukinią z cytrynową glazurą, oraz Najlepsze batony Lemon Brownie lub Lemon Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć cukier, olej, jajka, skórka cytryny, i sok z cytryny; dobrze wymieszać. Wymieszać rozdrobnioną cukinię.
Połącz w innej misce, mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Stopniowo dodawać tę mieszaninę do mieszaniny cukinii.
Dokładnie wymieszać. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Wlać ciasto do nasmarowanej 9 x 13 cala patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 do 50 minut lub do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Super.
Wierzch posypać przesianym cukrem cukierniczym i pokroić w kostkę.