Batoniki z cukinii z polewą z rumianego masła
Batoniki z cukinii z rumianym lukrem maślanym to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mielonego cynamonu, cukru granulowanego, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Batoniki dyniowe z polewą z rumianego masła, Pomarańczowo-przyprawowe batoniki dyniowe z polewą z rumianego masła, oraz Prażone batoniki bananowe z rumianym masłem-lukier orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki 15x10x1-calowej patelni ze skróceniem lub natryskiem z natryskiem do gotowania.
W dużej misce, beat granulowany cukier, olej i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać z łyżką. Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia, solą i cynamonem. Wymieszać z cukinią i orzechami pekan.
Piec 30 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta, a góra jest złotobrązowa. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W międzyczasie, w rondlu 4-quart, masło ciepła na średnim ogniu, aż światło złoty kolor brązowy; usunąć z ognia. Wymieszać z cukrem pudrem, wanilią i mlekiem do uzyskania gładkiej konsystencji.
Na schłodzonych batonach rozprowadzić polewę z rumianego masła. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Top każdy baton z pekan pół.