Batoniki Owsiane Z Orzechami Krówkowymi
Batony owsiane z orzechami krówkowymi mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu migdałowego, jajka, soda oczyszczona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 25%. Podobne przepisy to Płatki owsiane Fudge Revel Bars aka Fudge Jumbles, Batoniki Owsiane Krówkowo-Orzechowe, oraz Batoniki Owsiane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Beat 1 szklanka masła i brązowego cukru w dużej misce, aż będzie gładka i kremowa. Wymieszać jajka, 2 łyżeczki ekstraktu z wanilii i 1/2 łyżeczki ekstraktu z migdałów; dobrze wymieszać.
Połączyć owies, mąka, pokrojone migdały, soda oczyszczona, i 1 łyżeczka soli w innej misce; mieszać do mieszaniny masła, aż ciasto jest po prostu mieszane.
Rozłóż 2/3 ciasta na 10x15-calowy obramowany blachy do pieczenia.
Rozgrzać czekoladowe chipsy, skondensowane mleko, 2 łyżki masła i 1/2 łyżeczki soli w rondlu na średnim ogniu, aż czekolada się rozpuści, około 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z ognia i wymieszać pozostałe 2 łyżeczki ekstraktu z wanilii i 1/2 łyżeczki ekstraktu z migdałów.
Rozprowadź mieszaninę czekolady na blasze do pieczenia na cieście owsianym. Łyżka pozostała 1/3 ciasta owsianego na czekoladzie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 20 do 25 minut.