Batoniki Owsiane Z Orzechami Krówkowymi

Batoniki Owsiane Z Orzechami Krówkowymi
Batony owsiane z orzechami krówkowymi mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu migdałowego, jajka, soda oczyszczona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 25%. Podobne przepisy to Płatki owsiane Fudge Revel Bars aka Fudge Jumbles, Batoniki Owsiane Krówkowo-Orzechowe, oraz Batoniki Owsiane.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Beat 1 szklanka masła i brązowego cukru w dużej misce, aż będzie gładka i kremowa. Wymieszać jajka, 2 łyżeczki ekstraktu z wanilii i 1/2 łyżeczki ekstraktu z migdałów; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połączyć owies, mąka, pokrojone migdały, soda oczyszczona, i 1 łyżeczka soli w innej misce; mieszać do mieszaniny masła, aż ciasto jest po prostu mieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozłóż 2/3 ciasta na 10x15-calowy obramowany blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Rozgrzać czekoladowe chipsy, skondensowane mleko, 2 łyżki masła i 1/2 łyżeczki soli w rondlu na średnim ogniu, aż czekolada się rozpuści, około 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Wyjąć z ognia i wymieszać pozostałe 2 łyżeczki ekstraktu z wanilii i 1/2 łyżeczki ekstraktu z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
7
Rozprowadź mieszaninę czekolady na blasze do pieczenia na cieście owsianym. Łyżka pozostała 1/3 ciasta owsianego na czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn