Marynowane Bułki Z Szynką
Marynowane bułki Okra-szynka wymaga z grubsza 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bitą śmietanę, szynkę virginia, marynowaną okrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Ogórek Kiszony, Ogórek Kiszony, oraz Ogórek Kiszony.
Instrukcje
Odcedzić marynowaną okrę i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Rozprowadzić około 3 łyżki. bitą śmietaną ser na 1 stronie każdego plastra szynki, pozostawiając 1/4-calową granicę ze wszystkich stron. Przycinać końce marynowanej okry.
Umieścić 2 okra, od końca do końca, po jednej krótkiej stronie każdego plasterka szynki; zwinąć, galaretkować. Przykryć i schłodzić bułki z szynką co najmniej 4 godziny lub do 24 godzin. Pokrój każdą roladę szynki na 1-calowe kawałki przed podaniem.