Batoniki Owocowe
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Batoniki owocowe mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 157 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, ekstrakt z wanilii, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Owocowe, Batoniki Owocowe, oraz Batoniki Owocowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 8-calowy (20 cm) kwadratowy patelni na dole iw górę po bokach z dwoma arkuszami folii aluminiowej, tworząc duży krzyż z boków zwisających.
Rozgrzej piekarnik do 163° i umieść stojak na środku piekarnika.
W dużej misce, wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól.
Dodaj brązowy cukier, orzechy, daktyle, wiśnie i morele. Użyj palców, aby wymieszać owoce, oddzielić wszystkie sklejone kawałki.
Beat jajka i wanilii w małej misce, a następnie wymieszać z mieszanką owoców i orzechów, aż wszystko jest pokryte ciasto.
Rozprowadź mieszaninę na patelni do pieczenia i delikatnie naciśnij, aby ją wyrównać.
Piec przez 35-40 minut, aż górna część batonów będzie złotobrązowa i odciągnie się tylko-lekko z boków patelni. Schłodzić kraty na patelni, a następnie podnieść.
Aby przeciąć schłodzone pręty, użyj ciężkiego ostrego noża, takiego jak nóż do chleba, aby uzyskać najlepsze rezultaty w uzyskaniu czystych kromek. Przechowywanie: pręty mogą być przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do tygodnia.