Batoniki Okruchowe Z Mięsem Mielonym
Batoniki z mięsem mielonym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 151 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Bary Mielone, Batoniki Z Dżemem, oraz Batoniki Figowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać: mąkę, owies, brązowy cukier i sodę oczyszczoną. Roztopić masło lub margarynę na małym ogniu i mieszać do dobrze wymieszanego. Odstawić 2 szklanki tej mieszanki.
Rozłóż pozostałą mieszaninę owsianą równomiernie na nieczystą patelnię o wymiarach 15 X 10 x 1 cal i poklepuj.
Piec to w piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 12 minut.
Skórkę z cytryny lub pomarańczy wymieszać z mięsem lub nadzieniem z ciasta owocowego.
Rozłóż nadzienie ostrożnie na gorącej upieczonej skórce.
Posyp zarezerwowaną mieszaninę owsianą nadzieniem. Mieszankę owsianą delikatnie wkleić na nadzienie.
Piec przez 20 do 25 minut lub aż top będzie złoty. Fajna patelnia na stojaku.
Wymieszać 1 szklankę cukru cukierniczego, 1/4 łyżeczki wanilii i 1 do 2 łyżek mleka.
Dodawać trochę mleka na raz, aby uzyskać mżącą konsystencję.