Batoniki Klonowo-Orzechowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Klon-Walnut Pie Bars spróbować. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli masz brązowy cukier, cukier puder, syrop o Smaku klonowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Klon Orzech Shortbread Bars, Klon Orzech ciastka batony z rodzynkami, oraz Sernik Klonowy Orzechowy Batony Proteinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177° (325F dla ciemnej patelni). Na patelni o wymiarach 13x9 cali rozbijamy ciasto na ciasteczka. Palcami posypanymi mąką wcisnąć ciasto równomiernie na dnie patelni.
Piec 13 do 15 minut lub aż krawędzie są złotobrązowe.
Tymczasem, w dużej misce, ubić jajka trzepaczką. Wymieszać z brązowym cukrem, mąką i syropem aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Wlać mieszaninę jaj równomiernie na częściowo upieczoną skórkę; piec 30 do 35 minut dłużej lub do momentu napełnienia. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu, około 1 godziny 30 minut. W razie potrzeby posypać cukrem pudrem.
Pokrój na 6 rzędów po 6 rzędów.