Batoniki Czekoladowo-Kokosowe
Batoniki czekoladowo-Kokosowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Ten przepis służy 15. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz mleko skondensowane, okruchy krakersów graham, batonik czekoladowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Kokosowe, Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), oraz Batony Czekoladowo-Karmelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Wymieszać okruchy graham cracker, masło, i cukier w misce. Naciśnij mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia, aby utworzyć skorupę.
Połączyć kokos, słodzone mleko skondensowane, i pekan w innej misce, aż dobrze wymieszane.
Rozłóż mieszankę kokosową na skorupie krakersa.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ustawi się, około 15 minut. Odstawić do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny.
Stopić baton czekoladowy i masło orzechowe w małym rondlu na bardzo małym ogniu, gotowanie i mieszanie do gładkiej, o 2 protokół.
Rozprowadzić mieszaninę czekolady równomiernie na schłodzonych batonach kokosowych. Schłodzić, aż zestaw, o 15 minut.
Przed podaniem pokroić w kostkę.