Batoniki cynamonowo-jabłkowe z bitą śmietaną cynamonową
Batony cynamonowo-jabłkowe z bitą śmietaną cynamonową mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 907 kalorii, 10g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.71 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, masło, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Apple Zeppole z cynamonową bitą śmietaną, Patelnia Szarlotka z bitą śmietaną cynamonową, oraz Babeczki z lodami waniliowymi z jabłkiem cynamonową bitą śmietaną / Carrie ' s Experimental Kitchen dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. lekko nasmaruj 9 przez 13 przez 2-calową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
2
Zrobić skorupę, łącząc mąkę, cukier cukierniczy, i sól w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pokrój w 2 patyczki masła, aby uzyskać kruchą mieszankę. (Zobacz notatkę Cooka)
Wcisnąć mieszaninę do przygotowanej patelni. Może być konieczne zanurzenie palców w odrobinie mąki lub cukru cukierniczego, aby ciasto nie przyklejało się do palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Piec przez 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Na dużej patelni roztopić pozostały kij masła na średnim ogniu.
Dodać jabłka i gotować przez 3 protokół. Wymieszać 1 szklankę cukru, 1/2 łyżeczki cynamonu i sok z cytryny; gotować przez 3 minuty. W małej misce zmiękcz żelatynę w zimnym soku jabłkowym, następnie dodaj ją do jabłek i gotuj przez 15 minut. Łyżka mieszaniny równomiernie na przygotowaną skórkę i piec przez 10 do 15 minut.
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Ostudzić, a następnie pokroić w kwadraty.
9
Podawać z lodami waniliowymi i bitą śmietaną cynamonową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
10
W średniej misce ubij śmietanę na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż zgęstnieje. Stopniowo ubijaj cukier i cynamon, ubijając aż do uzyskania sztywnych szczytów. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.