Batoniki Cynamonowe
Need a bezglutenowy i wegetariański posiłek poranny? Cynamonowe batoniki mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 24 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. 143 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz brązowy cukier, masło, karmel polewa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Batoniki Cynamonowe Z Białą Czekoladą, Batoniki cynamonowo-jabłkowe z bitą śmietaną cynamonową, oraz Batoniki Cynamonowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar lub spray 13x9-calowa patelnia.
W dużej misce, ubić ciasto wymieszać, 1/3 szklanki masła, mleko i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 1 minutę lub do wymieszania.
Rozprowadzić równomiernie na patelni.
Piec 8 minut. Tymczasem, w średniej misce, wymieszać brązowy cukier, 1/3 szklanki masła, pekan i cynamon. Mieszankę cukru kruszyć na częściowo upieczonej skórce do 1/2 cala krawędzi.
Mżawka karmel polewa nad mieszaniną cukru w ciągu 1/2 cala krawędzi.
Piec 23 do 26 minut dłużej (25 do 28 minut na ciemną lub nieprzywierającą patelnię) lub do złotego koloru i lekko nadmuchane. Poluzuj krawędzie nożem. Fajne 30 minut.
Podawać na ciepło lub chłodno. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Sklep objęty.