Bas w paski z tostami-szalotka Vinaigrette i szpinakiem

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać paski bas z tosty szalotka Vinaigrette i szpinak spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 444 kalorie, 34g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 4,93 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kaparów, ocet winny, szpinak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Rukola z szalotką Confit Vinaigrette i prażone migdały, Sałatka szpinakowa ze słodkimi pieczonymi orzechami pekan i gorgonzolą z Sherry szalotka Vinaigrette, oraz Detox Berry Quinoa Sałatka szpinakowa ze słodką szalotką Vinaigrette + gratisy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu, na średnim ogniu, połączyć 1/2 szklanki oleju i szalotki. Gotować na wolnym ogniu, aż szalotki są jasno złoty brąz, o 12 protokół.
Przełożyć do miski i wymieszać kapary, ocet, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; odstawić.
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Przyprawić rybę 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować, aż stanie się nieprzezroczysta, około 4 minut na stronę. Podziel między talerze. Wytrzeć patelnię i podgrzać pozostały olej na średnim ogniu.
Dodaj szpinak, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, mieszając, aż zwiędnie, 2 do 3 protokół.
Podawać z basem w paski, polewając winegret na górze.