Bas w paski z grzybami

Bas w paski z grzybami
Pasiasty bas z grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.02 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, pescatariański i דל פחמימות,zny przepis ma 532 kalorie, 34g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wino, filety basowe w paski, ciężki krem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pan-pieczony bas w paski z prażonymi karczochami, pieczarkami i marmoladą pomidorową, Cały Pasiasty Bas, oraz Bas w paski z ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać szalotki i tymianek i gotować, aż szalotki są przezroczyste, o 7 protokół; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy i miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
W międzyczasie przyprawiamy rybę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Rozgrzać olej w innej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj rybę, skórkę w dół i gotuj, aż skóra będzie chrupiąca, 3 do 4 minut; przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Dodaj wino do patelni i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z drewnianą łyżką. Gotować na dużym ogniu, aż syropy, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać śmietanę i gotować na wolnym ogniu, aby lekko zagęścić, 2 do 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
9
Wlać sos śmietanowy na grzyby na patelni, a następnie dodać rybę, skórkę do góry. Gotować na wolnym ogniu, aż ryba będzie po prostu twarde i półprzezroczyste, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
11
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn