Bas w paski z grzybami
Pasiasty bas z grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.02 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, pescatariański i דל פחמימות,zny przepis ma 532 kalorie, 34g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wino, filety basowe w paski, ciężki krem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pan-pieczony bas w paski z prażonymi karczochami, pieczarkami i marmoladą pomidorową, Cały Pasiasty Bas, oraz Bas w paski z ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i tymianek i gotować, aż szalotki są przezroczyste, o 7 protokół; doprawić solą i pieprzem.
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy i miękkie, o 8 protokół.
W międzyczasie przyprawiamy rybę solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w innej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj rybę, skórkę w dół i gotuj, aż skóra będzie chrupiąca, 3 do 4 minut; przenieść na talerz.
Dodaj wino do patelni i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z drewnianą łyżką. Gotować na dużym ogniu, aż syropy, 2 do 3 protokół.
Dodać śmietanę i gotować na wolnym ogniu, aby lekko zagęścić, 2 do 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Wlać sos śmietanowy na grzyby na patelni, a następnie dodać rybę, skórkę do góry. Gotować na wolnym ogniu, aż ryba będzie po prostu twarde i półprzezroczyste, 5 do 7 minut.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.
Zdjęcia Antonis Achilleos