Barszcz Z Szynki Obfity
Obfity barszcz z szynki może być tylko zupą, której szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Ten przepis służy 14. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, śmietanę, skondensowaną zupę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Obfity barszcz z Chrzanowo-koperkową śmietaną, Barszcz kawiarniany Nataszy-zrób tę obfitą zupę o każdej porze, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kość szynki i wodę w holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1 / 2 godziny.
Usunąć kość szynki; pozostawić do ostygnięcia.
Usunąć mięso z kości i pokroić na kawałki wielkości kęsa; kości wyrzucić. Powrót mięsa do czajnika.
Dodać szynkę, buraki, wieprzowinę i fasolę, zupę, groch, marchew, fasolę, cebulę i koperek. Przykryć i dusić przez 45 minut lub aż warzywa będą miękkie.
W razie potrzeby udekorować śmietaną.