Barszcz Z Szynki Obfity

Barszcz Z Szynki Obfity
Obfity barszcz z szynki może być tylko zupą, której szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Ten przepis służy 14. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, śmietanę, skondensowaną zupę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Obfity barszcz z Chrzanowo-koperkową śmietaną, Barszcz kawiarniany Nataszy-zrób tę obfitą zupę o każdej porze, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kość szynki i wodę w holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1 / 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Usunąć kość szynki; pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
3
Usunąć mięso z kości i pokroić na kawałki wielkości kęsa; kości wyrzucić. Powrót mięsa do czajnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodać szynkę, buraki, wieprzowinę i fasolę, zupę, groch, marchew, fasolę, cebulę i koperek. Przykryć i dusić przez 45 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
W razie potrzeby udekorować śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia13
Magazyn