Barszcz ukraiński z kminkiem
Przepis barszcz ukraiński z pierogami z kminkiem może zaspokoić pragnienie Wschodnioeuropejskie w ok. 3 godziny. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 364 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kminku, oliwy z oliwek, kapusty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Barszcz Ukraiński, Barszcz Ukraiński, oraz Jak Zrobić Barszcz Ukraiński dla podobnych receptur.
Składniki Porcje:
2 (może być lub przeglądać) pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie 2 3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła 907 Orzechy dowolne (posiekane) żeberka wołowe 3 buraki, obrane 1 1 funt cukinii, pieprz czarny 10 Łyżka barszczu do misek, upewniając się, że każda porcja dostanie co najmniej 1 pieroga 1 1 funt cukinii, nasiona kminku 2 marchew, pokrojona w kostkę 1 WES E Sztuka języka angielskiego Uwaga: każdą zupę udekorować odrobiną kwaśnej śmietany i posypką koperku. Kwas chlebowy, napój fermentowany, jest zwykle dostępny na rynkach Europy Środkowej i Wschodniej 1 jajko, pobite 237 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki mąka 7 Wymieszać sok pomidorowy, kwas chlebowy i kapustę i doprowadzić mieszaninę do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Używając tarki pudełkowej lub robota kuchennego, rozdrobnij buraki na drobne paski i dodaj do garnka. Dodaj ocet 4 goździki czosnek mielony 159 Każda porcja: kalorie; 9 gramów białka; 16 gramów węglowodanów; 2 gramy błonnika; 6 gramów tłuszczu; 2 gramy tłuszczów nasyconych; 39 mg cholesterolu; 5 gramów cukru; 460 mg sodu 6 1 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowej 6. Wyjmij żebra z garnka i wyrzuć kości. Pokroić lub pociągnąć mięso na grube, średnie kawałki. Powrót mięsa do garnka 118 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki 2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos 1 pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych) 1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek) 1 Duże cebula, grubo posiekana 12 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Pieprz 473 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki kapusta czerwona rozdrobniona 2 (zima) ocet winny czerwony, lub do smaku 1 (może być lub przeglądać) (duża tuba) 12 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Sól 1 żebro 1. Żeberka przyprawiamy łyżeczką soli 79 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki (zalecane: Sacramento) 2 rzepa, pokrojona w kostkę ½ cala 2 Średnia żółta cebula, posiekana woda, więcej w razie potrzeby 177 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki kwas chlebowy 3 Całkowity czas: godziny 12 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Barszcz ukraiński z kminkiem