Barszcz Gruby

Barszcz Gruby
Need a danie główne bezglutenowe? Grube Barszcz może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać olej do gotowania, sól, rzepa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Barszcz, Barszcz, oraz Barszcz.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozgrzać olej na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj pasternak, korzeń selera, rzepa i 1 łyżeczkę soli. Przykryć i gotować, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
RzepaRzepa
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodać buraki, pomidory, bulion, wodę, pozostałe 3/4 łyżeczki soli i pieprz. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodaj kiełbasę. Zmniejszyć ogień i dusić, odkryte, aż warzywa będą miękkie, o 15 protokół. Wymieszać w 1/3 szklanki koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
KielbasaKielbasa
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
6
Podawać z kwaśną śmietaną i pozostałymi 3 łyżkami koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
1
Rekomendacja wina: California sauvignon blanc ma wystarczająco intensywny smak, aby sprostać barszczowi, a subtelnie ziołowy charakter jego smaku ładnie podkreśli koperek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
BarszczBarszcz
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn