Need a danie główne bezglutenowe? Grube Barszcz może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać olej do gotowania, sól, rzepa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Barszcz, Barszcz, oraz Barszcz.
Instrukcje
1
W dużym rondlu rozgrzać olej na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodaj pasternak, korzeń selera, rzepa i 1 łyżeczkę soli. Przykryć i gotować, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Podawać z kwaśną śmietaną i pozostałymi 3 łyżkami koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
1
Rekomendacja wina: California sauvignon blanc ma wystarczająco intensywny smak, aby sprostać barszczowi, a subtelnie ziołowy charakter jego smaku ładnie podkreśli koperek.