Bardzo wegetariańska zupa
Zupa Bardzo Wegetariańska to przepis bezglutenowy na 6 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 19 g białka, 10 g tłuszczu i łącznie 233 kalorie. Za 2,27 USD za porcję ten przepis pokrywa 33% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i kup przyprawy, grzyby, cebulę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 78% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Zupa Wegetariańska, Zupa Wegetariańska i Zupa Wegetariańska Tortellini.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku podsmaż na oleju cukinię, grzyby i cebulę do miękkości.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Dodać bulion, pomidory, brokuły, marchewkę, sos spaghetti i przyprawy.
Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie. Wymieszaj szpinak; przegrzać.
Każdą porcję udekoruj serem.