Bardzo Waniliowy Flan Z Serem Śmietankowym
Przepis bardzo waniliowy serek flan jest gotowy w około 6 godzin i 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 195 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Flan de Queso-Flan z serem śmietankowym, Lody waniliowe leche flan, oraz Flan Z Serem Śmietankowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Ugotować 1 szklankę cukru, wody i 1 łyżkę. wanilia w rondlu na średnim ogniu 8 min. lub do momentu, aż mieszanina będzie złotobrązowa i o konsystencji syropowej, ostrożnie wirując patelnię co kilka minut. (Nie mieszać.)
Wlać do 9-calowej okrągłej patelni.
W blenderze zmiksować mleko i ser śmietankowy na gładką masę.
Dodać jajka, pozostały cukier i wanilię; dobrze zmiksować.
Wlać syrop na patelni; umieścić wypełnione patelni w większej patelni.
Dodaj wystarczającą ilość wody do większej patelni, aby dojść do połowy strony napełnionej patelni.
Piec 1 godzinę lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Wyjąć flan z patelni wypełnionej wodą; całkowicie ostudzić. Przechowywać w lodówce 4 godziny. Poluzować flan z boku patelni tuż przed podaniem; unmold na talerzu.