Barbeque Bacon Quesadillas
Barbeque Bacon Quesadillas może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 494 kalorie, 15g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś kolendrę, pikantny sos barbeque, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak zajebisty spoonacular wynik 35%. Podobne przepisy to Karmelizowana cebula Maui i kaczka z grilla Quesadillas, Grillowany Grill cebula i wędzone Gouda Quesadillas, oraz BBQ Ham, Bacon and ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas).
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu na dużej patelni.
Dodać cebulę; gotować i mieszać cebulę, aż zmiękną o 5 protokół. Wymieszać kawałki boczku z brązowym cukrem i gotować, aż kawałki boczku będą chrupiące.
Rozprowadzić 1/4 szklanki sosu barbecue na jednej tortilli.
Posypać 1/4 mieszanki boczku i cebuli, 1 łyżka kolendry, i 1/2 szklanki sera Cheddar. Na wierzchu tortilla.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na średnim ogniu na dużej patelni.
Umieść niegotowane quesadilla na patelni. Gotować z jednej strony, aż rumiane i chrupiące, o 3 protokół. Flip, i gotować z drugiej strony, aż ser jest całkowicie stopiony, o 2 protokół więcej.
Wyjąć do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty do ostygnięcia. Powtórz z pozostałymi sześcioma tortillami. Pokrój na ćwiartki za pomocą ostrego noża lub nożyczek kuchennych, gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.