Barbeque Bacon Quesadillas

Barbeque Bacon Quesadillas
Barbeque Bacon Quesadillas może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 494 kalorie, 15g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś kolendrę, pikantny sos barbeque, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak zajebisty spoonacular wynik 35%. Podobne przepisy to Karmelizowana cebula Maui i kaczka z grilla Quesadillas, Grillowany Grill cebula i wędzone Gouda Quesadillas, oraz BBQ Ham, Bacon and ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas).

Instrukcje

1
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę; gotować i mieszać cebulę, aż zmiękną o 5 protokół. Wymieszać kawałki boczku z brązowym cukrem i gotować, aż kawałki boczku będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Rozprowadzić 1/4 szklanki sosu barbecue na jednej tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Posypać 1/4 mieszanki boczku i cebuli, 1 łyżka kolendry, i 1/2 szklanki sera Cheddar. Na wierzchu tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Rozgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na średnim ogniu na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Umieść niegotowane quesadilla na patelni. Gotować z jednej strony, aż rumiane i chrupiące, o 3 protokół. Flip, i gotować z drugiej strony, aż ser jest całkowicie stopiony, o 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Wyjąć do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty do ostygnięcia. Powtórz z pozostałymi sześcioma tortillami. Pokrój na ćwiartki za pomocą ostrego noża lub nożyczek kuchennych, gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn