Barbecue St. Louis Żeberka Wieprzowe

Barbecue St. Louis Żeberka Wieprzowe
Grill St. Louis żeberka wieprzowe wymaga około 6 godzin i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 21 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 32 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać st. żeberka, papryka, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Żeberka Wieprzowe Z Grilla, oraz Bourbon Barbecue Żeberka Wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ustaw palacz na 225 stopni F.
3
Połącz paprykę, czarny pieprz, nasiona kolendry, nasiona kminku, czosnek w proszku, cebula w proszku, gałka muszkatołowa i cayenne w młynku do przypraw. Proces, aż powstanie drobny proszek, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
4
Posmaruj żebra do sucha i obróć kości do góry. Przycinaj nadmiar tłuszczu, a jeśli jeden koniec żeber jest szczególnie wąski, przycinaj mięso i kości, aby zapewnić równomierne gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
5
Usuń membranę Na spodzie żeber, wstawiając zaokrąglone naczynie, odwrócona łyżka działa dobrze, między membraną a mięsem na jednym końcu płyty. Ostrożnie wykonaj łyżkę pod membraną, aby poluzować, ale nie rozerwać. Po poluzowaniu wystarczy użyć ręcznika papierowego, aby przytrzymać membranę, powoli pociągając ją w dół płyty, aby ją usunąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
Posyp żeberka z obu stron solą i posmaruj obie strony musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Posypać dwie trzecie mieszanki przypraw po stronie mięsa żeber, a pozostała trzecia po stronie Kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
8
Gdy palacz osiągnie 225 stopni F, dodać zrębki lub kawałki drewna i żeberka do palacza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
9
Palić przez 4 do 5 godzin, a następnie sprawdzić doneness. Istnieją cztery kryteria, które powinny być spełnione, aby żeberka do zrobienia. Po pierwsze, temperatura wewnętrzna mięsa powinna wynosić od 185 do 190 stopni F. Po Drugie, podnieś każdą płytę od środka szczypcami i powinna opadać w kształt litery u i lekko pękać. Po trzecie, trzymając szczypcami i delikatnie odbijając, powierzchnia żeber powinna lekko pękać. Wreszcie mięso powinno łatwo oderwać się od kości, ale nie spaść. Jeśli żebra przechodzą wszystkie testy, wyjmij je z palacza i owiń w wytrzymałą folię i odpocznij przez 15 minut. Jeśli nie, kontynuuj palenie przez 45 minut do 1 godziny i testuj ponownie, aż skończysz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Criss Cross Old Vine Zinfandel z oceną 4.6 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Criss Cross Old Vine Zinfandel
Criss Cross Old Vine Zinfandel
Criss Krzyż źródeł z różnych winnic nieruchomości (średni wiek 80 lat), aby znaleźć najlepsze winogrona do produkcji tego bujnego wina. Criss Cross Old Vine Zinfandel ma pyszne smaki czarnych wiśni i dżemu jagodowego.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn