Barbecue St. Louis Żeberka Wieprzowe
Grill St. Louis żeberka wieprzowe wymaga około 6 godzin i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 21 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 32 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać st. żeberka, papryka, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Żeberka Wieprzowe Z Grilla, oraz Bourbon Barbecue Żeberka Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ustaw palacz na 225 stopni F.
Połącz paprykę, czarny pieprz, nasiona kolendry, nasiona kminku, czosnek w proszku, cebula w proszku, gałka muszkatołowa i cayenne w młynku do przypraw. Proces, aż powstanie drobny proszek, około 30 sekund.
Posmaruj żebra do sucha i obróć kości do góry. Przycinaj nadmiar tłuszczu, a jeśli jeden koniec żeber jest szczególnie wąski, przycinaj mięso i kości, aby zapewnić równomierne gotowanie.
Usuń membranę Na spodzie żeber, wstawiając zaokrąglone naczynie, odwrócona łyżka działa dobrze, między membraną a mięsem na jednym końcu płyty. Ostrożnie wykonaj łyżkę pod membraną, aby poluzować, ale nie rozerwać. Po poluzowaniu wystarczy użyć ręcznika papierowego, aby przytrzymać membranę, powoli pociągając ją w dół płyty, aby ją usunąć.
Posyp żeberka z obu stron solą i posmaruj obie strony musztardą.
Posypać dwie trzecie mieszanki przypraw po stronie mięsa żeber, a pozostała trzecia po stronie Kości.
Gdy palacz osiągnie 225 stopni F, dodać zrębki lub kawałki drewna i żeberka do palacza.
Palić przez 4 do 5 godzin, a następnie sprawdzić doneness. Istnieją cztery kryteria, które powinny być spełnione, aby żeberka do zrobienia. Po pierwsze, temperatura wewnętrzna mięsa powinna wynosić od 185 do 190 stopni F. Po Drugie, podnieś każdą płytę od środka szczypcami i powinna opadać w kształt litery u i lekko pękać. Po trzecie, trzymając szczypcami i delikatnie odbijając, powierzchnia żeber powinna lekko pękać. Wreszcie mięso powinno łatwo oderwać się od kości, ale nie spaść. Jeśli żebra przechodzą wszystkie testy, wyjmij je z palacza i owiń w wytrzymałą folię i odpocznij przez 15 minut. Jeśli nie, kontynuuj palenie przez 45 minut do 1 godziny i testuj ponownie, aż skończysz.