Barbadian Plain Cake
Barbadian Plain Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Za 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 640 kalorii, 8G białka, oraz 41g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 264 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz pod ręką ekstrakt z migdałów, proszek do pieczenia, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Barbadian Rum Punch, Zwykły Funt Ciasto, oraz Zwykły Pączek Z Ciasta dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Lekko nasmaruj i posyp mąką jedną 9 lub 10-calową patelnię bundt.
Ręcznie ze szpatułką masło śmietankowe i cukier razem, aż będą lekkie i puszyste.
Dodaj jajka na raz i dobrze ubij.
Przesiej mąkę i proszek do pieczenia razem.
Dodaj do mieszanki masła wraz z 1 szklanką mleka. Nadal dobrze ubijaj (ciasto będzie ciastowate).
Dodaj pozostałą 1 szklankę mleka wraz z wanilią i ekstraktami z migdałów.
Wlej ciasto na przygotowaną patelnię.
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 1 godzinę. Zmniejsz ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuuj pieczenie przez 15 minut dłużej.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Ciasto naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "