Baranek duszony z wiosennymi warzywami, zielonymi ziołami i białym winem

Baranek duszony z wiosennymi warzywami, zielonymi ziołami i białym winem
Baranek duszony z wiosennymi warzywami, zielonymi ziołami i białym winem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 260 kalorii, 17g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka baranka, pieprz, rozmaryn, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone Ramię cielęce z warzywami wiosennymi, Duszone Ramię Jagnięce Z Warzywami Korzeniowymi, oraz Kotlety z baranka duszone z warzywami korzeniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę. Łyżka mieszanki cebuli do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj połowę jagnięciny na patelnię; smażyć 4 minuty lub aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć z patelni; dodać do mieszanki cebuli. Powtórz procedurę z pozostałą jagnięciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj wino do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Powrót mieszaniny jagnięciny na patelnię; dodać sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JagnięcinaJagnięcina
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Połącz oregano, pietruszkę i rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pietruszka-naćPietruszka-nać
8
Dodać połowę mieszanki ziół do patelni; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 1 1/2 godziny lub aż jagnięcina jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj ziemniaki, rzepę i marchew na patelnię. Przykryć i gotować 40 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
RzepaRzepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać szparagi; gotować 5 minut lub aż szparagi będą miękkie. Wymieszać pozostałą mieszankę ziołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
11
Nuta wina: to soczyste ramię jagnięce otoczone pieczonymi warzywami korzeniowymi jest fantastyczne z ziemistym pinot noir. Spróbuj takiego, który jest bogaty i pełny, aby odzwierciedlić bogactwo baranka. Talley Pinot Noir 2006 z kalifornijskiej Doliny Arroyo Grande (3 dolary
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa KorzenioweWarzywa Korzeniowe
JagnięcinaJagnięcina
WinoWino
12
jest rewelacyjny. Karen MacNeil
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn