Banh Mi " Franks
Przepis Banh Mi " Franks jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 35 centów za porcję. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz unseasoned ocet ryżowy, rzodkiewki, oscar mayer wybiera nieutwardzone Liściaste Franki indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wietnamskie jajko sadzone Banh mi przepis (banh Mi Trung Op La) - " the, Party Franks, oraz Flutter-By Franks.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Franki grillowe, ścięte boki, 5 do 6 min. lub aż do nagrzania, obracając się od czasu do czasu.
W międzyczasie połącz kolejne 5 składników.
Bagietkę pokroić na 4 kawałki; boki pokroić majonezem. Napełnij ogórkami, Frankami i mieszanką warzywną.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Gabrielskloof Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc z 2019 r. fermentowano naturalnie w 85% starych beczkach przy minimalnej interwencji, a pozostała część poddawana była fermentacji w stalowych zbiornikach. Na nosie zielone jabłka, Skórka z limonki, miód i mokry kamień. Eleganckie podniebienie z równowagą, świeżością i zachwycającą fakturą.