Banh Cuon

Banh Cuon
Banh Cuon może być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Na 28 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 18. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Azjatycki sos rybny, kawałki grzybów z uszu drzewa, mąkę ryżową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Przepis Banh Cuon (bułki ryżowe na parze), Wietnamskie jajko sadzone Banh mi przepis (banh Mi Trung Op La) - " the, oraz Świeże sajgonki z dipem orzechowym Hoisin (Goi Cuon) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, ubić mąkę ryżową ze skrobią kukurydzianą, mąką z tapioki i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubij w wodzie i 2 łyżeczki oleju do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
W małej misce, przykryć grzyby ucho drzewa ciepłą wodą i odstawić, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Grzyby odcedzić i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Na małej patelni podgrzej pozostałe 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać mieloną wieprzowinę i cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, rozbijając mięso łopatką, aż nie pozostanie różowy, o 4 protokół. Wymieszać posiekane grzyby i sos rybny, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Sos RybnySos Rybny
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Olej 3 duże blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Podgrzać 8-calową patelnię nonstick i szczotkować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Ubić ciasto z mąki ryżowej. Gdy olej jest gorący, wlać 2 łyżki ciasta na patelnię, przechylając i potrząsając patelnią, aby równomiernie pokryć dno ciastem. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż crpe jest twardy, o 2 protokół. Szpatułką Odwróć crpe i gotuj przez 30 sekund dłużej. Odwróć crpe płasko na przygotowaną blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałym cieście, aby w sumie 18 crpes; nie pozwól crpes nakładają się na blachy do pieczenia lub będą trzymać się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Łyżka około 2 łyżki nadzienia grzybowego do środka każdego crpe i złożyć po bokach, aby pokryć nadzienie i utworzyć zgrabny kwadrat. Przykryć naleśniki folią i piec do ogrzania przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
12
Ułóż ryż crpe na półmisku i łyżka sosu Nuoc Cham nad nimi. Rozsypać plastry ogórka, smażone szalotki i kiełki fasoli na całym crpes i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn