Bangers & beans in a pan

Bangers & beans in a pan
Bangers & beans in a pan to danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 428 kalorii, 18g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 64 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz paluszki selera, musztardę dijon, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Bonfire bangers & beans, Wegańskie Bangers i Low Carb Mash! (Bangers & Mash), oraz Smażona Fasolka Szparagowa.

Instrukcje

1
Ugotuj kiełbaski.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2
Rozgrzać olej na wysokim ogniu w szerokiej płytkiej patelni z pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieść posiekane kiełbaski na patelni i skwierczeć przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będą rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zrób warzywa i fasolę. Wrzucić cebulę, marchew i seler (Nie liście) i gotować przez 5 minut, aż cebula wygląda przezroczyste. Dodać fasolę, dobrze wymieszać, następnie wlać bulion i doprowadzić do wrzenia, mieszając. Przykryć i dusić przez 10-15 minut, aż marchewka będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Dokończ danie. Musztardę i pietruszkę wymieszać z posiekanymi liśćmi selera, następnie doprawić do smaku solą i pieprzem. (Bangers i fasola mogą być teraz zamrożone w całości lub w pojedynczych porcjach przez okres do dwóch miesięcy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
6
Podawać na gorąco, z kawałkami chrupiącego chleba do wytarcia sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn