Bangers & beans in a pan

Bangers & beans in a pan
Bangers & beans in a pan to danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 428 kalorii, 18g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 64 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz paluszki selera, musztardę dijon, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Bonfire bangers & beans, Wegańskie Bangers i Low Carb Mash! (Bangers & Mash), oraz Smażona Fasolka Szparagowa.

Instrukcje

1
Ugotuj kiełbaski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2
Rozgrzać olej na wysokim ogniu w szerokiej płytkiej patelni z pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Umieść posiekane kiełbaski na patelni i skwierczeć przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będą rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Zrób warzywa i fasolę. Wrzucić cebulę, marchew i seler (Nie liście) i gotować przez 5 minut, aż cebula wygląda przezroczyste. Dodać fasolę, dobrze wymieszać, następnie wlać bulion i doprowadzić do wrzenia, mieszając. Przykryć i dusić przez 10-15 minut, aż marchewka będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5
Dokończ danie. Musztardę i pietruszkę wymieszać z posiekanymi liśćmi selera, następnie doprawić do smaku solą i pieprzem. (Bangers i fasola mogą być teraz zamrożone w całości lub w pojedynczych porcjach przez okres do dwóch miesięcy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Grejpfrut Czerwony, Bez Pestek, Pokrojony Na PółGrejpfrut Czerwony, Bez Pestek, Pokrojony Na Pół
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
6
Podawać na gorąco, z kawałkami chrupiącego chleba do wytarcia sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn