Baltimore Beef Bad Boy

Baltimore Beef Bad Boy
Baltimore wołowina Bad Boy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 81 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli w proszku, chrzan, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Baltimore Beef Bad Boy, Baltimore Beef Bad Boy, oraz Ajerkoniak Baltimore.

Instrukcje

1
Połącz przyprawy do mięsa w zamykanej plastikowej torbie 1-galon i wstrząśnij, aby dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodaj 1 kawałek mięsa, wstrząśnij nim w worku, Usuń i powtórz z drugim kawałkiem mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
MięsoMięso
3
Dodaj pierwszy kawałek z powrotem do torby, uszczelnij i marynuj tak długo, jak możesz w lodówce-zaleca się 24 do 48 godzin. Ale jeśli nie możesz czekać, po prostu to zrób. Nie będzie tak przesadnie, ale i tak będzie naprawdę dobrze.
4
Zrobić sos śmietanowo-chrzanowy: w średniej misce połączyć kwaśną śmietanę, majonez, sok z cytryny, chrzan, czosnek, sól morską i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sól MorskaSól Morska
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dokładnie wymieszać i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny.
6
Dwadzieścia minut przed planowaniem grillowania wyjmij mięso z lodówki i pozostaw w temperaturze pokojowej. Rozgrzej grill lub dużą patelnię grillową do wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Grillować mięso przez 10 do 15 minut (7 1/2 minut na stronę), lub do pożądanej doneness. (Najlepiej średnio rzadkie, około 140 stopni F lub 145 stopni F.) odstawić mięso na bok, przykryć i odstawić na 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Pokroić papier mięsny-cienki nożem lub krajalnicą delikatesową na blacie. Mięso podzielić na 8 kromek chleba, na każdą z nich posmarować sosem śmietanowo-chrzanowym, następnie dodać kilka krążków plasterków cebuli i polać resztą chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
9
Zdjęcia Yunhee Kim

Składniki

8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz11 funt cukinii,1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania11 funt cukinii,sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigotowany gorący chrzangotowany gorący chrzan11 funt cukinii,świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)2(może być lub przeglądać)suszone oreganosuszone oregano1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula16plastrychleb żytni, lekko tostowanychleb żytni, lekko tostowany1(może być lub przeglądać)sól morska drobnasól morska drobna1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sól morska drobnasól morska drobna1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe907Orzechy dowolne (posiekane)wołowina górna okrągła, pokrojona na 2 równe kawałkiwołowina górna okrągła, pokrojona na 2 równe kawałki2cebula biała, pokrojona w plasterki-cienkacebula biała, pokrojona w plasterki-cienka
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia46
Magazyn