Szybkie i proste bułeczki jajeczne z sosem malinowym
Szybkie i łatwe bułeczki jajeczne z brzoskwiniami i sosem malinowym to przystawka na 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka, 62 g tłuszczu i łącznie 1023 kalorie. Za 2,4 dolara za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes ma 26 fanów. Udaj się do sklepu i kup miód, olej rzepakowy, mielony imbir i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 36%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Tost z bitą ricottą i szybkim dżemem brzoskwiniowo-malinowym, Ciasto brzoskwiniowo-malinowe i Ciasto brzoskwiniowo-malinowe.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj nadzienie do ciasta brzoskwiniowego, cynamon, ziele angielskie, goździki, imbir, gałkę muszkatołową, przyprawę do ciasta dyniowego i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Stołowa Substytutu Jajka, Podzielone
Fisher® Orzeszki Ziemne Prażone W Miodzie
Brzoskwinia
3/4 Funta Makaronu Pappardelle (szerokie Wstążki, Zamiennik Fettuccine, Jeśli Jest Niedostępny)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania BAKER'S Półsłodka Czekolada Do Pieczenia, Roztopiona
2
Posmaruj jedną stronę każdego opakowania bułki jajecznej około 1 łyżką serka śmietankowego. Posyp serek śmietankowy 1 łyżką mieszanki nadzienia do ciasta. Złóż opakowania na mieszaninę. Końce zwilżyć niewielką ilością wody i skleić.
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Bollinger Brut Special Cuvee z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Specjalna Cuvee Bollinger Brut
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna, aromatyczna złożoność, dojrzałe owoce i korzenne aromaty, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Smak gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łącz się ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.