Balsamiczny-Marynowany Stek Ze Zwęglonym Radicchio
Balsamiczno-marynowany stek ze Zwęglonymi Radicchio to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet balsamiczny, stek ze spódnicy, rozdarty radicchio i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zwęglony Radicchio Z Balsamicznym I Boczkiem, Zwęglony Radicchio z octem balsamicznym i boczkiem, oraz Balsamiczny-marynowany Radicchio ze świeżą ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Stek marynować w 2 łyżkach octu i posiekanego czosnku 15 minut w temperaturze pokojowej. W osobnej misce połącz cebulę i 1 łyżkę octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.