Balsamiczne Grillowane Warzywa
Balsamiczne grillowane warzywa mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 119 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.01 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, bazylia, koszerne, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Balsamiczna Sałatka makaronowa z grillowanymi warzywami, Pieczone Risotto Z Grillowanymi Warzywami I Redukcją Balsamiczną, oraz Balsamiczny Kurczak z warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. W małej misce wymieszać oliwę z oliwek i kolejne 4 składniki.
Dokładnie opłucz koper włoski. Przyciąć i odrzucić koniec korzenia żarówki kopru włoskiego. Przyciąć łodygi z żarówki, rezerwując liście do innego zastosowania.
Przetnij żarówkę na pół pionowo i usuń rdzeń.
Pokrój żarówkę w plastry o grubości 1/2 cala.
Wrzucić koper włoski, cebulę i grzyby z połową mieszanki oliwy z oliwek i umieścić w woku z grilla lub metalowym koszu.
Grill, przykryty pokrywą grilla, 10 minut ponad 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła. Wrzucić pomidory, cukinię i żółty squash z pozostałą mieszaniną oliwy z oliwek.
Dodaj do grilla wok lub kosz. Grill, przykryty pokrywą grilla, mieszając od czasu do czasu, 10 do 15 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie.