Balsamiczna Spódnica Stek, Świeże Warzywa, Puree Z Grochu I Białej Fasoli

Balsamiczna Spódnica Stek, Świeże Warzywa, Puree Z Grochu I Białej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj stek z balsamicznej spódnicy, świeże warzywa, groch i Puree z białej fasoli. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 19g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, bulion z kurczaka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prześcieradło-spódnica z balsamicznym winegretem, Broccolini i białą fasolą, Pizza z puree z białej fasoli i świeżymi pomidorami, oraz Spódnica stek z burakami i zielenią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pięć kroków w tym naczyniu. Marynata, grillowanie, glazura balsamiczna, puree z grochu i fasoli oraz sałatka z zieleni. Ale nic nie jest trudne.Marynata-marynować stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
ZieloniZieloni
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2
Dodać olej, sok z cytryny i skórkę, rozmaryn, sól i pieprz, zioła, czosnek i szczyptę czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cienki-Cienki-
3
Dobrze wymieszać i natrzeć cały stek. Umieścić w dużym woreczku i niech marynować co najmniej 4 godziny lub cały dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Wyjąć i doprowadzić do temperatury pokojowej przed grillowaniem lub można patelni sear. Zajmie to tylko 4-5 minut na stronę na dużym ogniu z dobrymi znakami grilla, dopóki nie otrzymasz dobrych znaków grilla. Ten stek nie trwa długo. Zdejmij z rzadka, a następnie przykryj i przykryj folią, aby odpocząć.Glazura balsamiczna-gdy stek zbliża się do temperatury pokojowej, rozpocznij glazurę balsamiczną. W małym garnku rozgrzej olej i dodaj szalotkę. Gotować, aż będzie lekko miękki lub przezroczysty, a następnie dodać balsamiczny i gotować 10-15 na średnim niskim, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać miód, tymianek i szczyptę pieprzu.Przecier z grochu-również przed gotowaniem stek, zrobić przecier z fasoli i grochu mix. W patelni saute, dodać czosnek, groch (rozmrożony) i fasola i mieszać na średnim ogniu, aż dobrze połączone, dodać bulion z kurczaka i gotować kolejne 3-4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przełożyć do robota kuchennego i zrobić szybkie puree, nie gładkie, tylko szorstki puree, ale nadal jest trochę tekstury. Powrót na patelnię i dodać parmezan i rozmaryn oraz dodatkowy bulion z kurczaka w razie potrzeby. żeby zrobić porządny puree.Sałatka-proste wrzucić zieleninę z czerwoną cebulą i oliwkami. Nic więcej i umieścić naczynie razem. Sałatkę układam na dużym talerzu i polewam plastrami steku. Pamiętaj, aby pokroić na ziarno, aby uzyskać bardzo aromatyczne i delikatne cięcie. Na ziarno jest wydzielina-Top z balsamicznym szkliwem i umieścić niewielką ilość puree z ziemniaków i fasoli na boku. Glazura balsamiczna nie tylko dobrze komponuje się z sałatką, ale także z puree z fasoli i grochu. Wszystkie składniki tworzą świetne danie.Opcjonalnie. Używam trochę balsamiczny, oliwa z oliwek, suszone oregano, i s / p że szczotka na kilka dobrych plastrów pomidora i grill tuż przed podaniem. To tylko wierzchołek całej potrawy. Nawet trochę oliwy z oliwek, s/p będzie działać dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Suszone OreganoSuszone Oregano
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
ZieloniZieloni
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)

Składniki

4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek dla niemowląt (mrożony jest w porządku)groszek dla niemowląt (mrożony jest w porządku)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczarne oliwki, połówkiczarne oliwki, połówki1warzywo (np. szpinak)pieprz czarny mielonypieprz czarny mielony425papryka habanerofasola cannellini, odsączona i opłukanafasola cannellini, odsączona i opłukana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowaniafasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowania1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreotymianek suszonytymianek suszony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1porcja startego parmezanurozmaryn, świeży i mielonyrozmaryn, świeży i mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreorozmaryn, świeży i mielonyrozmaryn, świeży i mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoczosnek mielonyczosnek mielony2warzywo (np. szpinak)czosnek mielonyczosnek mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2warzywo (np. szpinak)krewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone1cytryna, Skórka zcytryna, Skórka z9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesałata, posiekana (mieszane warzywa z romaine, czerwony liść lub ulubione)sałata, posiekana (mieszane warzywa z romaine, czerwony liść lub ulubione)0steki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1warzywo (np. szpinak)steki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweparmezanparmezan1małecebula czerwona, mała, pokrojona na pół i cienka w plasterkicebula czerwona, mała, pokrojona na pół i cienka w plasterki1szczyptaCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól, koszernasól, koszerna8trochę posiekanej cukinii4 plasterki sera Muenster, przekrojone na pół4 plasterki sera Muenster, przekrojone na pół2largesszalotki, duże pokrojone w kostkęszalotki, duże pokrojone w kostkę454papryka habaneroSer Cheddar, tarty, do posypaniaSer Cheddar, tarty, do posypania

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować wina rezerwowego Zdobywcy Złotego Medalu Albertiny Merlot Lorilai. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn