Balsamiczna Polewa Truskawkowa

Balsamiczna Polewa Truskawkowa
Balsamiczna polewa truskawkowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 37 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu balsamicznego, truskawek, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Podobne przepisy to Serniki Mini Mascarpone z polewą truskawkową balsamiczną, Sernik Minis z polewą truskawkową balsamiczną miętową, oraz Truskawkowy kozi ser Sałatka Quinoa z Truskawkowym sosem balsamicznym.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w małym rondlu. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu; gotować 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje. Wymieszać pokrojone truskawki i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odstawić 5 minut.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia9
Magazyn