Bakłażany parmezan z boczniakiem szwajcarskim i świeżą miętą

Bakłażany parmezan z boczniakiem szwajcarskim i świeżą miętą
Bakłażan parmezan z boczniakiem szwajcarskim i świeżą miętą to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zapakowaną w wodę mozzarellę, sos pomidorowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 75%. Podobne przepisy to Bakłażany Parmezan Z Boczniakiem Szwajcarskim I Świeżą Miętą, Swiss Chard Rolls, oraz Swiss Chard Parmezan.

Instrukcje

1
Dno i boki każdego z 2 largecolanders przykryć 1 warstwą plastrów bakłażana; posypać obficie grubą solą.Kontynuuj układanie plastrów bakłażana w każdym kolandrze, posypując każdą warstwą grubą solą, aż wszystkie plastry bakłażana zostaną użyte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
BakłażanBakłażan
2
Placeeach durszlak na dużej misce; odstawić co najmniej 30 minut i do 1 godziny. Plastry Rinseeggplant w celu usunięcia nadmiaru soli; dokładnie suchy z ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
DurszlakDurszlak
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Pozycja stojaka piekarnika 5 do 6 cali od źródła ciepła i podgrzewania brojlerów. Linia 3 większa blacha do pieczenia z papierem pergaminowym. Ułóż plastry bakłażana w pojedynczymwarstwy na przygotowanych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Posmaruj obustronnie plasterki bakłażana oliwą z oliwek. Broil1 arkusz na raz, aż plasterki bakłażana sątender i zaczyna brązowieć, obserwującclosely i usuwając plasterki bakłażana asneeded, jeśli gotowanie zbyt szybko, 3 do 4 minutsper stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BakłażanBakłażan
5
Usuń blachę do pieczenia z piekarnika i ostudzić bakłażana podczas przygotowywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodać chard do garnka i gotować tylko do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Odcedzić; spłukać zimną wodą. Ściśnij chard bardzo sucho, a następnie posiekajcoarsly. Ściśnij chard ponownie wysuszyć między ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
9
Ubić jajka i szczyptę soli w średniej misce. Wymieszaj posiekaną skórkę, ser ricotta, 1 szklankę parmezanu, miętę i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
ParmezanParmezan
JajkoJajko
MiętaMięta
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Lekko olejowane szkło 15 x 10 x 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
11
Rozłóż połowę sosu pomidorowegopad dna naczynia. Rozdrobnienie czosnku podzielić pomiędzy plasterki bakłażana, umieszczając około 1 czubatej łyżki nadzienia w środku każdego. Zaczynając od 1 krótkiego końca każdego, luźnorozwiń plasterki bakłażana, zamykając nadzienie.Ułóż rolki, szew w dół, na szczycie sosu w naczyniu do pieczenia. Łyżka pozostałych pomidorów nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
BakłażanBakłażan
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
12
Umieścić plastry mozzarelli w pojedynczejwarstwy na rolkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
RolkaRolka
13
Posypać 1/4 szklanki parmezanu. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Przykryć folią i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
14
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Bakłażan upiec
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Parmezan rolki, pokryte folią, untilheat through, około 30 minut, jeśli freshlymade lub 40 minut, jeśli w lodówce. Uncoverand piec do brązowego w miejscach i sos jestbubbling, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
RolkaRolka
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
17
Podawać na gorąco.
18
* Dostępne w wielu supermarketach i sklepach spożywczych oraz na rynkach włoskich.Zwykłą mozzarellę można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
19
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn