Bakłażan - Salsa z papryką czerwoną z frytkami Tortilla z kminkiem

Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Bakłażan-czerwona papryka Salsa z kminkiem posypane chipsy Tortilla może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 133 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, sól i pieprz, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Guacamole Z Frytkami Tortilla Z Kminkiem, Dip karczochowo-krabowy z wiórkami Pita posypanymi kminkiem, oraz Steki z kminku z masłem Salsa Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Bakłażan, paprykę i cebulę posmarować po obu stronach 1/4 szklanki oleju i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grillować przez 3 do 4 minut z każdej strony, aż lekko złoty kolor i prawie gotowane przez.
Wyjąć warzywa z grilla i pokroić w 1/2 cala kostkę.
Połącz bakłażan, paprykę i cebulę w średniej misce.
Dodać pozostałe składniki w tym pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."