Bakłażan Salsan i domowe chipsy Pita mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 76 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 141 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 42 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz paprykę, bakłażany, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Przyprawiony Hummus Z Bakłażana W / Chipsy Pita, DIP Z BAKŁAŻANA I BABKI Z CHIPSAMI KMINKU PITA (BORONIA), oraz Sałatka z pieczonych bakłażanów z chipsami Pita i sosem jogurtowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Pokrój blaty z bakłażanów i umieść na blasze z połówkami czerwonej papryki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.