Bakłażan Salsa i domowe chipsy Pita

Bakłażan Salsa i domowe chipsy Pita
Bakłażan Salsan i domowe chipsy Pita mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 76 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 141 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 42 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz paprykę, bakłażany, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Przyprawiony Hummus Z Bakłażana W / Chipsy Pita, DIP Z BAKŁAŻANA I BABKI Z CHIPSAMI KMINKU PITA (BORONIA), oraz Sałatka z pieczonych bakłażanów z chipsami Pita i sosem jogurtowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Pokrój blaty z bakłażanów i umieść na blasze z połówkami czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Skropić oliwą do lekko okryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
3
Piec około 40 minut w nagrzanym piekarniku, aż bakłażan będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Wyjmij z piekarnika i umieść bakłażana i paprykę w dużej zamykanej torbie. Uszczelnić i odstawić na 15 minut, aby rozluźnić skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjąć z worka, obrać skórki i pokroić bakłażany i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
6
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Pomidory i czosnek umieścić w misce z pieczonych warzyw, i doprawić solą, pieprzem i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wymieszać aż do dobrze wymieszanego. Odstawić.
9
Ustaw piekarnik na 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Pieczywo pita obieramy na dwa cienkie okręgi. Możesz odciąć krawędzie, aby było łatwiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2Kombinacja 2
11
Posmaruj roztopionym masłem to, co kiedyś było w środku, i ułóż razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
12
Pokroić w paski, a następnie przeciąć po przekątnej, aby uzyskać kształty diamentów. Jeśli masz nożyczki kuchenne, będzie to łatwe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
13
Umieść je na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
14
Piec chipsy pita przez 5 do 10 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko tosty. Mieszaj od czasu do czasu, jeśli nakładają się na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy PitaChipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn