Przepis bakłażan i zielony pieprz Kugel jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 160 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jeśli masz pieprz, bakłażan, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wegetariańska Moussaka Kugel inspirowana bakłażanem i zielenią s ' kar, Bakłażan Z Papryką, Fetą I Zielonymi Oliwkami, oraz Sałatka z pieczonego bakłażana, czerwonej papryki i zielonej fasoli z granatu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Przekłuć bakłażana kilka razy widelcem; umieść na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Piec w 450 przez 20 minut lub do miękkości. Lekko ostudzić; obrać i posiekać.