Bakłażan Caponata Crostini z granatem-mżawka balsamiczna

Bakłażan Caponata Crostini z granatem-mżawka balsamiczna
Przepis bakłażan Caponata Crostini z granatem-balsamiczna mżawka jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest świetnym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 50. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ząbki czosnku, ocet balsamiczny, sok z granatów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bakłażan Caponata Crostini, Bakłażan Caponata Crostini, oraz Caprese Crostini z balsamiczną mżawką.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia5
Magazyn