Bajgle z łososiem wędzonym i jajkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj wędzonego łososia i bajgli z jajkiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 595 kalorii, 38g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, koszerną sól i pieprz, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bajgle Z Wędzonym Łososiem (Ww), Wędzony łosoś i bajgle, oraz Bułeczki Śniadaniowe Z Wędzonym Łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni non-stick na średnim ogniu, dodać ubitych jaj i gotować stale mieszając, aż jaja po prostu zacząć zagęszczać, o 10 protokół. Podnieść ogień do średniej i nadal gotować, aż jajka są ledwo ustawione, o innym 6 protokół.
Zdjąć z ognia i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Bajgle podsmażamy, łososia dzielimy na 4 bajgle.
Dodaj pokrojoną cebulę i kapary (jeśli używasz), a następnie udekoruj łososia miękką jajecznicą.
Podawać od razu z kawą i winem musującym.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.